Hasköy İlkokulu
HASKÖY MAH. BOĞAZ YOLU CAD. NO 31 İÇ KAPI NO 1 MUDANYA / BURSA

VİZYON

VİZYONUMUZ : Hasköy Ortaokulu olarak,bizlere emanet edilen tüm öğrencilerimizin; öğrenen, üreten, paylaşan, kendine güvenen, ulusal ve evrensel değerlere saygılı sevgi dolu;Başarının arttırılması için; öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği,katılımcı,paylaşımcı,Atatürk ilke ve inkılâplarından hız alarak,bilimi yol gösterici kabul edip son teknolojik gelişmelerden faydalanan, insan hak ve hürriyetlerini savunan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen,dürüst,kendine, ailesine, yurduna, insanlığa faydalı ,adalet ve demokrasiyi rehber edinen; spor, sanat, kültürel etkinliklerde ön sıralarda yarışan,çevresine duyarlı,mutlu,özgüveni tam bireyler olarak yetişmesini sağlamaktır.

MİSYON

MİSYONUMUZ : Çağın gereklerine uygun bilimsel ve kaliteli eğitim- öğretim yapmak, bedensel, zihinsel, ruhsal yönden sağlıklı, üretken nesiller yetiştirmek gayesiyle;öğrencilerimize sadece öğreten değil onları tam manasıyla yaşama hazırlayan,gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan , başarı ve kalite düzeyi ile örnek ve öncü bir okul olmak.

NORMAL

Mudanya - Hasköy 12 km Bursa merkez-Hasköy 10 km

Diğer Hususlar

ÖĞRENCİLERİMİZİN KULLANIMINDA OLAN GENİŞ BİR HALI SAHAMIZ VE TARIM UYGULAMA BAHÇEMİZ MEVCUTTUR.